TimeOut Bucureşti a premiat câştigătorii Eating & Drinking Awards
Revista TimeOut Bucureşti a premiat cele mai bune restaurante din Capitală în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010, care s-a desfăşurat în seara de 21 octombrie la restaurantul Embassy.
Evenimentul continuă seria galelor Eating & Drinking
Awards din plan internaţional şi are ca principal scop
selectarea locaţiilor de referinţă pentru a redacta recomandări de
calitate, conform sloganului "unde şi de ce".
Juriul format din Mişu Negriţoiu, Ştefan Iordache, Horaţiu
Florescu, Amalia Enache şi Stela Nadoleanu şi cititorii revistei
TimeOut Bucureşti au ales cei 14 câştigători ai celor mai bune
restaurante din Bucureşti.
Astfel, câştigătorii sunt:
- Oraşul Interzis (Cel mai bun restaurant chinezesc)
- La Cantine de Nicolai (Cel mai bun restaurant fusion)
- Taj (Cel mai bun restaurant indian)
- Benihana (Cel mai bun restaurant japonez)
- Aquarium (Cel mai bun restaurant italienesc)
- Four Seasons (Cel mai bun restaurant libanez)
- Caru' cu bere (Cel mai bun restaurant românesc)
- Mama Leone (Cel mai bun restaurant cu specific pescăresc)
- Mesogios (Cel mai bun restaurant mediteranean)
- Balcic (Cel mai bun restaurant cu specific naţional)
- Casa Satya (Cel mai bun restaurant cu mâncare organică)
- La Bonne Bouche (Cel mai bun restaurant nou deschis)
- Uptown (Cel mai bun restaurant de business)
- Taj (Premiul de popularitate)
Gala Eating & Drinking Awards Bucureşti se
află la a treia ediţie, câştigând astfel un loc important în
domeniul recomandărilor de calitate în privinţa restaurantelor,
barurilor şi cafenelelor din Bucureşti.